KÄNGABOX®

Nejlepší vynález od počátku termoboxů pro profesionály i domácnosti

Široká nabídka boxů KÄNGABOX® nabízí inteligentní řešení restauracím, prodejcům potravin, cateringovým společnostem i zákazníkům, kteří potřebují výrobek upravený na míru jejich potřebám. Součástí nabídky jsou navíc i boxy pro domácnosti ideální na nákupy, kempování a pikniky.

Atraktivní design boxů KÄNGABOX® a mnohaleté zkušenosti se zpracováním materiálů ve spojení s německou kvalitou, jsou zárukou opravdu prvotřídních výrobků. Je tomu tak díky skutečnosti, že celý proces – od vývoje, přes výrobu až po prodej výrobků KÄNGABOX® – je  realizován výhradně naší firmou.

KÄNGABOX® novinky

Více než deset let zkušeností přináší novou generaci výrobků

KÄNGABOX® katalogy

Úžasně lehké a extrémně stabilní termoboxy pro snadnou přepravu

KÄNGABOX® doporučují

Profesionalita a kvalita v rukách těch nejlepších z oboru

BARLIFECafe La dolce vitaCoolinaryDECIEXIsportFishwayHotel InterContinental PragueHotel Tri StudničkyKempingové vybaveníPivo Beer and AlePizza BanditosProficookRED BULLRodeoSOHO+ restaurantSwiss cheeseTatry mountain resortsUnited BakeriesWorker

Showroom Premium Gastro

Jsme specialisté na stolní inventář

Hledáte běžné vybavení, designový kousek či produkt na míru? Naše portfolio zahrnuje přes 50 pečlivě vybraných značek a desítky tisíc produktů z celého světa. Vybírejte od stolního inventáře, přes bufetové systémy, pece na dřevěné uhlí až po řešení transportu.

Provedeme vás výběrem – vysvětlíme všechny výhody a nevýhody, pelican casino, zapůjčíme na plating.

S našimi klienty budujeme dlouhodobý vztah, podporujeme špičky v oboru kulinářského umění a podílíme se na rozvoji české gastronomie napříč generacemi.

Domluvte si schůzku na tel.: 800 101 111 a společně nalezneme řešení, které bude bavit nejen vás, ale především vaše hosty!